Готови ли сте? Ето тройното правило за женския оргазъм /18+/

0
1751

Според нови изследвания хетеросексуалните жени достигат по-рядко до оргазъм, в сравнение с хомосексуалните, които получават оргазъм много повече. Хомосексуалните жени достигат до върховното сексуално удоволствие в 86% от случаите, докото хетеросексуалните жени – едва в 65%. Това доказва, че женският оргазъм не е толкова трудно постижим, ако се спазва „златното трио“:

Стимулация на гениталите

Дълбоко целуване

Орален секс

Американски учени провели изследване сред повече от 52 000 американци от различни полове и сексуална ориентация, за да разберат колко често хората изпитват оргазъм. Участниците са били на възраст между 18 и 65 години и моногамни. В това проучване изследователите достигнали до извода за тройното правило. Те също така установили, че жените, които изпитват оргазъм с партньорите си, се чувстват по-задоволени с връзките си като цяло.
Макар че златното правило може да окаже малко помощ, учените признават, че няма универсални съвети.
„Жените са наистина много променливи в начина, по който достигат оргазъм. Това, което доставя удоволствие на една жена, може да бъде доста различно от това, което доставя най-голямо удоволствие на друга“, твърдят учените.
„Основният ключ към сексуалното задоволяване е яснотата и директната комуникация с партньора“./Булнюс

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук