Грандиозен скандал разтресе Евровизия: Победителката от Украйна се оказа мъж!

0
2279

Грандиозен скандал разтърси „Евровизия“ само ден след финала. Победителката – украинката Сусана Джамаладинова, се оказа мъж! Певицата, известна в Украйна като Джамала, е родена на 27 август 1983 година в гр. Ош, Киргизия, като Абдулхайр. Бащата е кримски татарин, а майката е арменка.

През 2006 г. Абдулхайр се подлага на операция по смяна на пола и става Сузана Джамаладинова. Според коментарите въпреки интервенцията, все пак има вторични белези, които говорят за „мъжкото“ минало и това е ясно изразената адамова ябълка… На 14 май 2016 г. той-тя спечели международния музикален конкурс „Евровизия“ с политическата песен „1944“, която третира темата за депортацията на кримските татари при Сталин. Българката в конкурса – Поли Генова, остана четвърта, въпреки че обра аплодисментите на хиляди фенове от цял свят.

Случаят с Абдулхайр не е първият в историята на конкурса. През 2014 г. песен №1 стана изпълнението на „брадатата жена“ Томас Нойвирт.

Австриецът е известен със сценичното си име Кончита Вурст и характерната си брада…

След като новината за миналото на Джамала плъзна в социалните мрежи, заваляха и негативни коментари. „За да вземеш Нобелова награда за литература, трябва да пишеш яростно срещу Русия. За да спечелиш „Евровизия“, трябва да пееш срещу Русия, а за да вземеш Нобелова награда за мир, трябва поне 7 държави да бомбардираш. Това е абсолютно извратено. Не искам да живея в подобен свят“, пише потребител, отвратен от тайната на победителката, която се оказа победител./BIG5.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук