Гръмна шокиращата истина за Мегз! Това обяснява всичко – за шок на цяла България, тя обичала да яде… ВАР!

0
1592

Мегз направи признание, с което шокира съквартирантите си в Къщата

Мегз втрещи съквартирантите в Къщата с признанието, което направи. Дизайнерката сподели с тях, че от малка е била странна и постъпките й смайвали дори собствената й майка.

Брадърката каза, че като дете често похапвала вар. Започнала да го прави, когато била на 4 годинки. Майка й се уплашила много. Стигнало се дори до там да я държи заключена у дома. Мегз сподели, че родителката й я заплашила, че ще остане заключена у дома, ако продължава да яде вар.

Дизайнерката заяви, че странният  й детски навик вероятно се е дължал на липсата на определен хранителен елемент. Тото веднага я контрира и я попита дали може да си представи какво би се случило, ако е имала дефицит на желязо.

Той също сподели странна случка от детството си. Като малък паднал в шахта. Когато го открили устата му била пълна с фасове. Брадърът сподели, че за разлика от Мегз, той е обичал да си похапва фасове като малък.

Скандалната Миглена разкри и още един страненнавик, който е имала в детските си години. В детската градина тя обичала да гризе дървените креватчета на децата по време на обедния сън, пише разкрития.ком.

Очевидно Мегз е имала странно поведение не само като малка. За кратко време тя успя да си навлече гнева на останалите участници във формата. Конфликтите й с шеф Петров са ежедневие.

Тя едва не провали сватбата на Даниел Петканов и Алекс Богданска. Дизайнерката, която не спря да плаче по време на церемонията, припадна след това. Наложи се в Къщата да пристигне екип на Спешна помощ.

Зрители на формата побързаха да обвинят Мегз в измама. Повод за това стана пост на майка й в социалната мрежа. Родителката на дизайнерката публикува снимки от момента, в който тя припадна. Непосредствено до тях тя публикува и линк към дрехите, с които е облечена щерка й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук