Дара призна: Много съм зле със здравето, често припадам! (Всичко за драмата на певицата)

0
329

Певицата Дара призна, че е закъсала много със здравето и е много зле от известно време!

Дарина Йотова, която мнозина познават само като Дара, разкри своята драма. Оказва се, че певицата е в ужасно здраве и не може да се оправи.

Бронзовата медалистка от последния X Factor често припадала по участия и често й ставало зле като цяло. Постоянно вдигала температура, която сваляла с цената на много усилия.

„Зле съм психически, защото не съм добре физически. Не отказвам участие и ми идва в повече. Затова припадам понякога по участия, ходя с висока температура и като цяло невинаги съм във форма.“ – призна Дара по Нова ТВ.

Дарина Йотова действително е сред най-оборотните певици в днешно време. Тя стана известна само преди 2 години, а вече е натрупала цяло състояние от участия.

За това говори фактът, че Дара вече събира за свое жилище. Тя е събрала доста голяма сума пари, която смята скоро да вложи в недвижим имот.

„Реших, че трябва да си купя апартамент и затова сега спестявам, не съм се отдала на живот много. Приоритетите ми са такива, че не мога да си позволя да харча много.“ – каза преди време Дара.

Припадъците на певицата най-вероятно се дължат на ниско кръвно налягане, което се получава винаги при преумора. Освен това тя не се и храни редовно, не спи редовно и всичко това се отразява.

Дарина, разбира се, няма как да не се притеснява за своето здраве, защото е само на 19 г., а вече има проблеми като на възрастна жена. Затова тя смята да вземе мерки чрез антибиотици и всъщност вече ги е взела.

„Постоянно съм на хапчета, само така мога да издържам на натоварения си график. Именно затова гледам да не пия алкохол и да избягвам всичко вредни храни.“ – разкрива поп дивата.

Тя често ходи на профилкатични прегледи при лекаря си, който я е посъветвал да намали темпото на работа. Дали ще го послуша, само тя си знае.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук