Дариха с агне дует „Ритон“

0
1646

Месен подарък получиха Катя и Здравко от „Ритон” след латино-концерта им в НДК миналата седмица, видя на място „ШОУ”. Животновъд от Русе би път до София, за да им връчи на живо… агне!

Миналата сряда певческото семейство изпълни в НДК последния си проект „Ритон в ритъма латино”. В зала 1 за пръв път прозвучаха част от златните хитове на „Ритон” в новия, латино аранжимент на дългогодишния аранжьор на дуото Алекс Нушев. Под горещите ритми танцуваха блестящи танцьори, а за най-популярния дует у нас свири техният брилянтен бенд.

От първите редове изпълненията им аплодираха Тони Димитрова и бургаското й гадже Иван Ченов, Роси Кирилова, Богдан Томов, Силвия Кацарова, Илия Ангелов, Джина Иванова от „Трамвай №5”, композиторът Мишо Белчев и семейството му, текстописците на песните им Найден Вълчев, Венци Мартинов, Драго Драганов и Живко Колев, актрисата Искра Радева и продуцентът Нико Тупарев.

SHOW5.JPG
Брадърите Иво Танев и Светлана Василева се качиха на сцената за изпълнението на „Джалма“

Това е официалната част… Какво обаче остана скрито от почитателите на „Ритон”? Единствено репортер на „ШОУ” бе допуснат до гримьорната на Катя и Здравко, където бе не по-малко интересно, отколкото самия концерт.

След края му певците имаха вълнуваща среща с 22-годишната Мария – тяхна почитателка от Варна, дошла специално за събитието.

Младото момиче почука на гримьорната им с гореща молба да се снима с любимците си, а от вълнение се разрида като дете. Не по-малко вълнуваща за звездите бе и срещата им с родата на Здравко. От Стара Загора пристигнаха втората съпруга на баща му, покойния адвокат Цоко Желязков, и брат му. Тяхната поява вече категорично отхвърли всякакви спекулации, че Желязкови не понасят снаха им Катя.

Самият концерт премина без гафове, но такъв със себе си успя да сътвори Здравко. От вълнение любимецът на българките забрави да скрепи черния си панталон с тиранти. За щастие се размина със стриптийз на сцената.

Пред гримьорната им ритонците бяха изненадани от своя дългогодишен приятел – Иван Иванов, бизнесмен и животновъд от Русе. Той им докара разфасовано агънце за Великден.

Елиана ВАСИЛЕВА


Поляха успеха с XXL пици и бира

След тримесечен хранителен режим, за да са във форма за концерта си, Катя и Здравко поляха успеха с пищно угощение.

Ден след „Ритон в ритъма латино” двамата се почерпиха с пица XXL с много табаско. „Позволихме си и по една двойна бира, защото доста стриктно спазвахме диети. Аз, например, за 20 дни успях да сваля 5 килограма с постно, веднъж в седмицата месо, повече плодове и страшно много вода. Но това е защото имам бърз метаболизъм”, разясни Здравко.



Катя пее със счупен крак

На предишния концерт на „Ритон” в края на 2014 г., Катя пяла с току-що възстановен след жестоко счупване глезен. „Успях да скрия това от вас, журналистите, и много малко хора разбраха, че три месеца преди концерта паднах по едни стълби. Паднах с едни обувки на огромна платформа.

Въобще, в този мой живот, падането ми е нещо като патент”, шегува се Катя. Тя се изтърси на сцената на НДК и по време на концерта на дуета през 2012 г. Има и брутално падане в началото на кариерата си.

„След счупването на глезена ми преди две години, за концерта си купих специални обувки за танцьори, които се разтягат, защото единият ми глезен беше двоен. Взех си два чифта от различни номера, за да обуя по-големия на чупения крак”, разказа зад кулисите Катя пред „ШОУ”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук