Да ви сгащи детето или да те зарежат – най-шокиращите женски истории по време на с*кс (18+)

0
1258

Изглежда няма нищо по-интригуващо от сексуалния живот на другите. Особено, когато в най-разгорещения момент нещата внезапно се объркат. В разговор в британския дамски форум Mumsnet разкрива кои са най-странните неща, които жените са преживявали по време на секс. Един от потребители пита останалите кое е най-лошото, което партньорът им е казвал в спалнята.

Ето и отговорите:

Някои мъже, очевидно не овладели добре мръсните думички за възбуждане, наричали дамите „палаво момиче“ и ги питали „Кой е майсторът“. Други решили, че правенето на секс е перфектният момент за изясняване на отношенията, тъй като няколко дами се оплакват, че са зарязани по средата на „работата“.   Жена открила, че партньорът й е женен, когато съзнанието му било замъглено от страстта. Друг пък отговорил на телефонно обаждане от бившата си жена, докато бил в спалнята си с новото си гадже.   Други дами пък се оплакали, че мъжете им правили много неуместни забележки, относно домовете им. „Мисля, че влакът идва“, изпъшкал мъж по време на секс в спалня, която гледала към железопътна линия. Още един нетактичен господин, който бил в най-разгорещената фаза на действието, забелязал: „О, започнало е да се стъмва по-рано, нали? Трябва да е вече почти пролет, как мислиш?“.

Родители, оплакали се, че децата им ги хващали на калъп, са още една тема в разговора. Ето какво споделя една майка: „Малкият ми син, който минаваше през странна фаза да ме нарича „майко“, тихо се промъкна в спалнята и извика: „Майко, не мога да спя. Може ли да се обадя на баба да й разкажа за калинката, която ми е домашен любимец?“ Оттогава у нас на секса му викаме „калинка“.   „Преди 25 години, докато го правехме, изведнъж усетихме, че 2-годишната ни дъщеря стои до леглото и казва: „Здравейте, пак съм аз“. И до днес тази фраза ни разплаква от смях“, разказва майка.

Очевидно някои мъже смятат, че по време на секс е най-лесно да се скъса с гаджето. „Не мисля, че ще се получи, не искам да те вждам повече“, казал мъж докато се потял над партньорката си.   Не липсва и класиката в жанра – да извикаш чуждо име в сюблимния момент. „О, Лиса… Името ми не е Лиса“, „Оооо, Ребека“ – името ми е с 4 букви и започва с К. Изобщо не бях впечатлена“, възмущават се дами.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук