неделя, май 19, 2024
Google search engine
дом Ексклузивно Двама загинаха при тежка катастрофа в Кресненското дефиле (снимки)

Двама загинаха при тежка катастрофа в Кресненското дефиле (снимки)

0
1380

Мъж и жена загинаха при тежка катастрофа в Кресненското дефиле. Инцидентът е станал в отсечката на главен път Е-79 между Кресна и Симитли около 15 часа.

В едната кола се предвижвали семейство възрастни хора. Те са загинали минути след удара.

В другия автомобил пътували младо семейство и петгодишното им дете. Екипите на спешна помощ са прегледали семейството. За момента има информация, че майката на детето е транспортирана в болнично заведение, а детето е с леки травми.

Движението през Кресненското дефиле е напълно преустановено. И в двете посоки вече са се образували километрични опашки от автомобили. От гранична полиция препоръчват на пътуващите алтернативен маршрут – през ГКПП Илинден.

Припомняме, трафикът в страната днес е изключително интензивен. Това съвпада с лошите метеорологични условия. От МВР апелират водачите да шофират с съобразена скорост и да не предприемат рискови изпреварвания.

Заради засиления трафик на всички входове на София служителите на „Пътна полиция“ подпомагат и контролират движението. На Владая ще се обособят 2 ленти за идващите в столицата автомобили. Аналогична мярка има предвидена на АМ „Хемус“ в тунелите, в които движението е двупосочно, заради ремонтни дейности./бгнес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук