Дебелата ръка на президентът Плевнелиев – Десислава Банова ще е новият шеф на Агенцията за закрила на детето!

0
2154

Според наш източник, новият шеф на Агенцията за закрила на детето ще се казва Десислава Банова. Лично бившият президент Росен Плевналиев е звънял днес на Бойко Борисов любимата да заеме поста, който се освободи, след като Бойко Борисов еднолично уволни вече бившата директорка днес Офелия Кънева, заради несправяне с работата.


Според Росен Плевналие неговата Деси била най – подготвена да заеме поста, защото освен, че била много познато лице и знаела как да се държи пред камера била верен подръжник на партия Герб и Бойко Борисов. Тя е дисциплинирана години наред е ставала в тъмни зори, за да отиде на работа в телевизията.


Бойко с радост е приел новината, че най – накрая една млада красива и изучена българка ще поеме държавната агенция за закрила на детето и вече и по това направление от Европа ще могат да отпускат средства по Европрограми, което досега не се е правело, защото Офелия Кънева само симулирала дейност и искала пари от бюджета, вместо да работи като европеец и парите и за децата и сградният фонд на агенцията да идват директно от Европа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук