Девойки развъртяха дупе в туърк в стаята си, но влезе майка им и реакцията й стана хит в мрежата (ВИДЕО) 18+

0
1897

В мрежата особена популярност придоби видеоклип, в който танцуващи туърк млади испанки са набити с чехъл от майка им. Клипът е споделен от потребител на Reddit. Краткото видео е записано в малка стая.

Отначало и двете момичета гледат камерата и в един миг започват да танцуват туърк, енергично движейки задните си части. След 10 секунди в стаята влиза майка им с кошничка с пране. Очевидно тя въобще не остава доволна от развлеченията на момичетата, затова тя моментално сваля чехъла от крака си и започва да бие любителките на туърка. „Испанските майки са луди … но страхотни“, написа към видеото потребителят, който го публикува. Клипът му бързо спечели много голяма популярност, като набра над 50 000 харесвания само за няколко часа. Зрителите в мрежата са доволни, от това което виждат.

Те се посмяха над поведението на възрастната жена, която без забавяне се втурна да накаже танцьорките. „Харесва ми колко бързо и без никакво колебание майката грабна обувката си – отбеляза един от потребителите. – Тя го е правила и преди – пошегува се един от коментиращите.

 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук