Девствената поетеса със съдебен дубъл за честта си

0
1260

Албена Хинкова обжалва оправдателната присъда на своя враг по перо Николай Славов за думите му: „Абе, моме, макар че ти не си мома…”

41-годишната девствената поетеса Албена Хинкова продължава съдебната битка за честта си срещу своя враг по перо Николай Славов. След като той бе напълно оправдан на първа инстанция за думите си: „Абе моме, макар че ти не си мома, но това няма никакво значение”, Хинкова се закани да обжалва и го направи. Съдебно-медицинска експертиза в районния съд установи, че Хинкова действително е девствена. Делото по култовата сага, разпалила не един или два вица в града на тепетата, продължава на 28 април.

За Николай Славов, който миналия декември сключи граждански брак с журналистката Стефка Тотева, случващото се не е никак смешно. Той отново ще трябва да застане на подсъдимата скамейка и да се обяснява, че не е искал да обижда никого с думите си. „Готов съм за пореден път да й се извиня, въпреки че обида има само в нейното съзнание. Казаното от мен е метафора и не съм искал да я обидя с каквото и да било”, заяви Славов.

Миналия 12 ноември Николай Славов бе оправдан по три повдигнати му обвинения, по които поетесата искаше от него общо 3000 лева. Първото били думите на поета от 2 юли 2014г. по време на сбирка на литературния клуб , когато той казал на Албена Хинкова: Кажи бе, моме, макар че ти не си мома, но това няма значение”. След това наместил колана на панталоните си, като се поклатил неприлично от кръста надолу и събрал палецът и показалецът на ръката си под формата на буквата „о”, като казал: „Накрая няма да видят нищо друго, освен една ей такава голяма дупка, през която вее вятър”. После пък размахал лист с жест, все едно пропъжда муха. Няколко дни по-късно – на 6 юли, Славов пак влязъл в пререкание с Хинкова, като й заявил: „Егати тъпогьозлука. Ти очи имаш ли, бе? Не разбра ли, че точно това за тебе се отнася. А твоят артистичен грим щеше да е по-подходящ за снощи, за „Дон Карлос” и „Как искам, теленце, до тебе да полегна”./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук