Дейли Прес представя: „Биби“ от „София ден и нощ“: Радвайте се на всеки подарен ден и раздавайте любов!

0
2755

Селена е родена в един малък рай, наречен Видин, но живее в София от много малка. Завършила е НТБГ (Национална търговско – банкова гимназия) специалност Банково дело с професия финансист 3-та степен, в момента учи Финансов контрол в УНСС и работи като треньор по волейбол в столичния клуб „Ахил – волей“. Още преди да започне излъчването на сериала „София ден и нощ“, по телевизията вървеше реклама за набиране на статисти и актьори, с възможност за онлайн кандидатстване. На шега тя подава своята заявка, без каквито и да е очаквания, че ще получи обаждане. След няколко дни и звъннят и й казват, че по документи е одобрена и искат да я видят на живо и да направят интервю.
Заснемат кратко импровизирано клипче и след него тя присъства в регистрите на компанията. Минават не повече от два месеца, когато отново ми й се обаждат, с покана да участва в сериала.

„Обясниха ми, че ролята ми е на промоутърка на текила, която прелъстява тогава сериозно обвързания Коко, преспива с него и на другия ден си тръгва. Бях наясно, че героинята ми е негативен персонаж, но това не ме притесни, защото все пак съм на мнение, че хората могат да разграничават сценария от реалния живот“, заяви пред наш журналист тя.

Биби (както е името й в сериала) е много щура купонджийка, която сякаш не се замисля за утрешния ден и за нея щом нещо е забавно, значи е редно. Беше в Германия за известно време, с идеята да улегне малко и да учи физиотерапия, но разбирайки, че това не е за нея, се върна в България и към работата, която върши със страст и желание. Да, разбира се, има фенове:

„Спирали са ме на улицата, искали са снимки, автографи. Но общо взето повечето пишат във Фейсбук и когато имам време отговарям на възможно най – много хора. С някои сме провеждали разговори и видеоразговори. Чувството да успея да зарадвам едно дете, като просто му дам автограф, е неописуемо! По този начин те се чувстват щастливи, а аз се зареждам страшно много с положителна емоция от техните усмивки!“, завърши тя.

В бъдеще, Селена няма повече участия, но се знае – телефонът и може да звънне по всяко едно време. Мечтите й са насочени към други полета на изява. От малка се занимава със спорт и се надява да има възможността да продължи. Но както казва тя – не се знае как ще се завъртят нещата и кога животът ти може да се преобърна на 180 градуса.

„Пожелавам на всички ваши читатели да бъдат себе си. Оставайте верни на принципите и ценностите си. Радвайте се на всеки подарен ден и раздавайте любов, за да ви се връщат само положителни емоции“, пожела Биби на всички нейни фенове.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук