ДесиСлава се направи на ГОЛА Снежанка! (СНИМКА)

0
3389

десиславаФолк певицата ДесиСлава се показа супер стройна в социалната мрежа. Изпълнителката демонстрира убийствена визия, превръщайки се в знойна Снежанка.

 

На един от кадрите пухкавата Деси е опънала безкрайни крака и пищен бюст, за който и някои от най-надарените красавици в Холивуд могат да й завидят. А стройните крака биха накарали дори кльощавата Преслава да се засрами и да хукне към пластичния хирург.

 

Привидно идеалните форми на певицата обаче са дело не на фитнес инструктор, а на фотошопа. Специално за празниците, Деси реши да изненада феновете с нова снимка, на която обаче не изглежда по никакъв начин реална.

 

В действителност изпълнителката притежава пищните форми на Ким Кардашиян и накара немалка част от мъжете да въздишат по нея в „Биг Брадър ол старс“. След шоуто обаче реши да се покаже в друга светлина, пускайки по-изваяни форми, отколкото в действителност притежава.

 

Това не е първият път, в който ДесиСлава се показва супер стройна и по оскъдно бельо. Преди стройна певицата демонстрира убийствено стройна фигура, на която изглеждаше в перфектна форма в банята.

 

На кадрите Деси винаги изглежда съвършено, за разлика от снимките натюр. Все пак феновете са единодушни – вместо фотошопирана Снежанка, предпочитат да се радват на пищните форми на Деси в реалността.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук