Джамбазки избухна: Ще направя луди сърбите в Брюксел

0
1221

„Ще направя луди сърбите в Брюксел, не може да тъчат на два стана, ще се научат да спазват всички европейски правила, ако искат да бъдат част от ЕС. Това ще влезе в доклада за разширение, днес ще сезирам всички органи във външна комисия от която съм част и аз.“ Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки пред Би Ти Ви по повод арестуваните български лекари в Сърбия.

Той определи това, като скандал, който го няма никъде по света. „Лекарите извършващи хуманитарна помощ да бъдат арестувани. Хората отиват да дават безплатни консултации, никой не е седнал да прави сърдечна операция“, допълни депутатът от ВМРО.

По повод скандалните искания на Лютви Местан, евродепутатът заяви, че лидерът на ДОСТ може да иска всичко пред Гьокче и турското посолство. „Никой никому не дължи уважение заради произхода, аз не уважавам този човек, защото се крие в турското посолство, той се държи като ехо на Ердоган“, каза още Джамбазки, като допълни че Местан прави всичко това защото няма пари.

За исканията на ДПС да „демонтират“ патриотите от властта, Джамбазки заяви, че могат да искат да управляват и с Далай Лама, което е типично в техен стил. „Точно те вкараха корупцията в политиката, обръчите от фирми. Може много да им се иска, но няма да стане“, заяви Джамбазки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук