Диана Любенова разби всички с това интимно разкритие: Направих тройка с двама мъже! Чувството е… (ШОК КАДРИ 18+)

0
4248

Водещата и актриса Диана Любенова е била същинска фурия на млади години, научи HotArena.net.

Добре си е поживяла на младини Диана Любенова. Актрисата, която отскоро води своя рубрика в „Тази събота” и „Тази неделя” по Би Ти Ви, има богата секс биография. Мъжете в живота й не са кой знае колко, но пък на опита й в леглото може да завиди и най-оборотната столична старлетка, пише в.

„Уикенд“.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

И това не е градска легенда. Диана сама е разкривала подвизите си на любовния фронт. Правеше го обаче преди. На времето, когато водеше предаването „Секс игри, ах”, актрисата бе доста по-словоохотлива за интимния си свят. Днес Любенова подхожда към пиперливите въпроси все така искрено, но вече се ограничава в споделянето на детайли.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

От последните й медийни изяви личи, че 44-годишната Диана е улегнала семейна жена. А само преди няколко години бе истинска фурия, която стряскаше с голи фотосесии пред президентството и правеше скандални признания, от които би се изчервила даже и безпардонната фолкпевица Камелия.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Сред най-паметните откровения на Диана несъмнено е това за тройката, в която участвала на младини: „Това беше много, много отдавна. В ранната възраст, когато се опитваш да разбереш какво е сексът. Бях с двама мъже, но не повторих. Не ми хареса. От тогава не съм го правила”. Не ясно какво има предвид актрисата под „ранна възраст”. Затова пък се знае кога за първи е правила секс.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Когато била на 17, родената във Видин актриса се отдала на страстта с мъж, по-голям от нея с четири години. Диана го направила от любов. Именно емоциите обаче й попречили да изпита наслада от половия акт. Звездата от „Забранена любов” не съжалява нито за избора си на първи партньор, нито за възрастта, на която решила да му се отдаде.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

„Беше за първи и единствен път с този човека. Честно казано, тогава си казах: Абе, какво толкова му харесват хората на този секс? Може би година след това осъзнато започнах да правя секс. Първият акт според мен беше нещо, което трябваше да свърша на онази възраст. Аз бях влюбена в човека, с когото се случи, и бях много притеснена. Може би това притеснение не ми даде възможност да изпитам удоволствието, което се очаква да изпита една жена”, обяснявала е Диана.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Със следващите си партньори актрисата преоткрива удоволствието от секса до толкова, че се решава да експериментира. Любенова обаче не стига до крайности. Най-нестандартните неща, които е правила в интимния си живот, е да се включи в тройка и да прави секс на открито върху капака на кола. Иначе е традиционалистка в леглото.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Любимата й поза е мисионерската и е привърженик на честите полови контакти. Диана дори имала периоди, в които правела секс всеки ден. „А понякога – веднъж седмично. Много зависи от ежедневието, от напрежението, което ми се струпва. Понякога човек иска да си легне, да остане сам, да погледа телевизия, да почете книга”, казвала е Диана.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Партньорите й никога не са били такива само за една нощ. Всичките й връзки били дълги, а някои и мелодраматични. След всяка по-тежка раздяла пък Любенова не можела да погледне друг с месеци. Най-дългият й период на сухо е шест месеца.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Звездата от „Забранена любов” може и да не е правила секс за една нощ, но пък е признавала за секс заради самия секс. Имало моменти в живота й, в които се отдавала на страстта с мъж, с когото не били гаджета, а просто близки приятели. Не е ясно дали и той присъства в домашната й видеотека, която Диана къта от години. Любенова никога не е разкривала колко точно са касетките, на които е записала подвизите си в леглото.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

Уточнявала е само, че всички до една са на съхранение при нея, за да не стане фал. Едва ли обаче Диана ги е гледала скоро. Откакто срещна американския продуцент Лес Уелдън и стана майка тя се е превърнала в жена за пример. Няма и следа от онази фурия преди години, която скандализираше с признания за сексуалния си опит. Любенова обаче е запазила искреността си и все така прямо коментира интимния си свят.

ВИЖТЕ ГОЛИТЕ СНИМКИ НА ДИАНА ЛЮБЕНОВА!

„Все още съм на мнение, че българинът е по-скоро сексуално освободен, но твърде малко говори за интимните си проблеми. Сякаш предпочита да сподели с най-близкия си приятел или приятелка какво го вълнува, а не с човека до себе си. Двойките не споделят желанията и неудовлетворението си не само в секса и това създава напрежение, проблеми от неизказаното. Необщуването, неудобството и срамът са най-големият враг между двама души. А сексът в дългогодишната връзка е прекрасен! Познавате добре телата си и знаете къде е удоволствието. Поне за мен”, сподели наскоро Диана. Тя все още обича романтиката. Колкото и да е натоварено ежедневието й тя винаги намира време да изненада любимия си Лес, с когото са заедно от 11 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук