Диващина посред бял ден! Пияни до козирката роми пребиха лекарка от Бърза помощ!… БХК си мълчи

0
6085
Фелдшерка от филиала на спешния център в Роман бе пребита от група роми след като екип се отзовал на повикване за инцидент днес следобед, предава Дарик. Екипът попаднал пред жилищен блок в града, пред който около 50 роми празнували излизането от затвора на 28-годишния Георги Марков.
 
Именно той пострадал като си разрязал ръката, вероятно със счупена бутилка. Пияната компания се възмутила, че фелдшерката Росица Годжовска действала много бавно и не обърнала достатъчно внимание на пострадалия.
Няколко души се нахвърлили върху уплашената жена и започнали да я ритат и блъскат. Фелдшерката все пак успяла да се измъкне от пияниците и да се качи в линейката, която веднага потеглила към центъра.
По пътя шофьорът помолил за помощ полицията за справяне с агресивните роми. По-късно униформените арестували няколко от най-буйните.
 
ОТ ФОРУМА:
Къде са тия от БХК, защо мълчат? А какво е свършила полицията? Само констатира фактите. За депутати и цигани законите не важат. Циганите когато са много се правят на мъже и търсят повод да пребият някои. Трябва при повиквания на бърза помощ от цигани, с линейката да идва и депутат за да го бият и него. Защото обичай стана на циганите да пребиват лекари. Трябва да пребият няколко депутата за да се сетят депутатите че трябва промени в закона. На полицаите трябва да се разреши употреба на оръжие. В патрулните коли освен въоръжени с пистолет трябва да са въоръжени и с автомат. Законите трябва да важат и за циганите. Като ги нарушават бързо да ги вкарват в пандиза.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук