ДИПЛОМИ НА ПОРАЗИЯ! „Скандалните Новини“: Анонимни студенти оборват написаното за изпитната тактика на проф. Соня Докова

0
673

В отворено писмо до омбудсмана на УНСС, комисията по етика и студентския съвет на висшето училище студенти заявяват, че написаното за начина, по който професор Соня Докова провежда изпитите е невярно. Писмото е изпратено до медиите, но не е подписано с нито едно име, пише Агенция „Скандалните Новини“.

„Нас ни притеснява факта, че името на УНСС е замесено в нечистоплътни битки в социалните мрежи и захранване на „злобни“ публикации в медиите.    Разбираме силната амбиция и желанието за известност, и бързо изкачване по стълбицата на живота, но не и с цената на един 40-годишен стаж, не и на цената на името на нашия университет. Нека всички преподаватели се замислят стимулирайки и подкрепяйки една такава временна кампания дали няма да стане редовно излияние на студентите за отстраняване на преподаватели. И тогава питаме ние, как ще бъдем защитени всички”, пишат анонимните студенти.

Те признават, че нивото на контрола на студентите в България е „изключително ниско” и питат как УНСС ще защити своите преподаватели. „В България справедливостта е  толкова крехка, че забуленият в мистерия „случай ” е доказателство за това как тя може да бъде потъпкана с убийствено мълчание”, завършва отвореното писмо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук