Драмата за властта е пълна! Елена Йончева в таен SMS от президентството: Герджиков победи!

0
1958

Бившата топжурналистка Елена Йончева е изпратила таен SMS от сградата на президентството до свой приятел, в който е написала „Герджиков победи“

Това разкриха източници от „Дондуков“ 2.
Вероятно по този начин настоящата прессекретарка на новоизбрания президент Румен Радев иска да обяви, че новият президент Румен Радев се е спрял на бившия шеф на парламента за служебен министър-председател.

Припомняме, че Огнян Герджиков бе свален от шефския пост на парламента с гласовете на БСП заради арогантно отношение към парламентарната група на столетницата. Преди това той нашумя като синдик на фалиралата „Агробизнесбанк“, разкриват в блиц. Скандалът около банкрута на банката оттекна далеч извън пределите на България.

Само преди час във в. „Труд“ излезе информация, че академик Стефан Воденичаров ще поеме служебното правителство. Минути по-късно публикацията бе изтрита, а на нейно място се появи нова с физиономията на Герджиков и кратка биографична справка от Уикипедия.

От президентството към момента запазват пълно мълчание. Развръзката се очертава като инфарктна!

Новото развитие на ситуацията създава усещане за неописуем хаос. Явно първите мъже в държавата са решили да разиграят на рулетка съдбата на служебното правителство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук