Драма! Истината защо Гала вече не води На Кафе… Водещата не е на себе си!

0
2661

Гала не може да се съвземе след случилото се с Мари Будева!

Тежка операция е претърпяла дъщерята на Гала – Мари Будева. Младото момиче, което само преди година-две завърши гимназия, имала сериозни проблеми със здравето.

Сложната хирургична интервенция, която й е направена само преди ден, е свързана с раменната й става. Самата Гала обясни в ефир, че Мари има слабост на съединителната тъкан и още като била малка й се вадела лакътната става.

“Има лабилност на ставите моето дете. Спомням си, че веднъж като беше мъничка, я хванах за ръката, за да не падне. И в същия момент тя й се извади от ставата. Затова и се налагаше тази операция, нямаше как да отлагаме повече. Не знам как да се отблагодаря на лекарите, които я оперираха”, разкрива притеснената Гала.

Водещата и половинката й Стефан Николов зарязаха предаването “На кафе”, за да се грижат за Мари Будева като за бебе. Сладураната била с шина на ръката, но вече се възстановявала от операцията. Ще трябва доста време обаче, докато премине към нормалния си начин на живот.

Преди време самата Мари пък бе разкрила, че е имала и проблеми с храносмилането и храненето. Тя преминала през периоди, в които или се тъпчела като луда, или пък гладувала, за да отслабне. За щастие успяла да преодолее и това с волята си.

Докато се грижат за нея у дома, Гала и Стефан Николов ще бъдат заместени от Зейнеб в предаването, както и от Кремена Халваджиян и Димитър Рачков. Готвят се и Мира Радева, заедно с Ивайло Станчев.

“Не спирам да се моля и да благодаря на Бог, че помогна на най-милото ми. Надявам се, че когато премине възстановителният процес, Мари ще може за заживее съвсем нормално. Както подобава за възрастта й”, кръсти се Гала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук