Древна находка разкрива: България ще роди новия Зевс

0
2359
Находката крие уникални пророчества за нашите земи

Уникална находка бе открита в пещерата Дикетон на остров Крит, която се смята за люлката на гръцката митология. Старинната пластинка е от времето, когато се смята, че Зевс е обитавал пещерата. Тя съдържа древно послание с изумителни пророчества за бъдещето на България.
Много експерти смятат, че гръцките богове не са само легенда, а извънземни същества, които са влезли във война за надмощие един с друг. В пещерата има доказателства за тяхното присъствие и невероятни пророчества за бъдещето на земята и най-фрапиращото – дори на България.
Изследователи попаднали на изумителната плочка, която била с уникален надпис на древногръцки. След това с помощта на рентген и скенер голяма част от надписите били възстановени.

След  четири години внимателно изследване и съпоставяне с други подобни текстове, плочката била частично преведена.

Професор Катрин Купър, специалист по древни текстове от Университета в Манчестър и ръководител на проекта по разчитане на древния надпис, разкрива невероятното значение на разгадания шифър. „Има безспорни научни доказателства, че територията на днешните Сърбия, България, Румъния, като и части от Украйна и Унгария, са били обитавани от високоразвита цивилизация, която създава първата писменост. Според археологическите открития нейната поява може да бъде отнесена към 7 хилядолетие пр.н.е.“Особено интересното обаче при плочката от Дикетон е, че тя представлява пророчество, което цитира директно земите на България и тяхното далечно бъдеще.

„Тези хора са истински щастливци! Чака ги светло бъдеще! България ще бъде дом на новия Зевс, който ще се възцари на трона на света при настъпването на новата епоха на звездите!“, се казва в пророчеството.

Дали древните са визирали световен лидер, който ще дойде от България или може би „новият Зевс“ е алегория за самите земи и народи, които ще възвърнат своята мощ и ще поведат света напред, предстои да разберем./ретро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук