Дръжте се! Гинка хвърли ядрената бомба за президента Румен Радев! Изстреля, че той

0
1850

Бившата съпруга на президента Гинка Кесякова е затворила напълно страницата на предишния си живот, пишат от „Брадва.бг“

Покрай избирането на Румен Радев за президент, първата му съпруга очаквано, но и нежелано попадна в центъра на медийното внимание. Гинка Кесякова ще остане майка на децата му, но не иска името й да се свързва по никакъв начин с настоящия държавен глава. Явно за нея е било трудно да преживее развода и да започне на чисто.

А днес може с ръка на сърце да каже, че живее втори живот! В последно време Гинка Кесяковасе забавлява като за последно. Според близките й, тя не е имала възможност да живее така, както наистина й се е искало, докато е била съпруга на летеца. А днес наваксва със забавленията в компанията на новия си любим и на най-близките си приятели

Освен това, първата съпруга на Радев го обвинява негласно, че заради него е трябвало да се прости с доста успешната си доскоро кариера на банкер. Президентът бил обзет изцяло от служебните си дела и почти всички родителски отговорности падали на крехките плещи на Гинка Кесякова. Разбира се, подобна тежест не може да бъде съчетана с усърдно крадене на професионален имидж.

След развода сякаш камък паднал от същите тези плещи на дамата. Тя осъзнала, че досега е пренебрегвала себе си в името на всички други и е време да си обърне по-сериозно внимание. А и вече децата им са поотраснали и могат да се справят сами с живота си. През това време пък, майка й въдворявала ред в своя.

В този случай той е свързан предимно с излизания по нощни заведения и културни събития. Гинка Кесякова най-често излиза в изцяло женска компания. В нея преобладават представителки от сферата на козметиката. А заради топлите си отношения дамата често се възползва от безплатни процедури. Случвало се е дори да излиза със съученици на хлапетата си, пише retro.bg.

Сред любимите забавления на бившата жена на президента са да дегустира гурме храна по столичните ресторанти или засукани питиета по баровете. Понякога дори се е отпускала до толкова, че да се отдаде на караоке забавления. А покрай тях на Гинка Кесякова не й остава време да се интересува и вълнува от словесните стрели на наследницата си Десислава Радева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук