Дъщерята на Митко Цонев през сълзи: Сбогом, татенце! За нас ти винаги ще бъдеш най-прекрасният и неповторим баща!

0
1851

Сбогом, татенце! За нас ти винаги ще бъдеш най-прекрасния неповторим баща! На рождения ден на Митето , ти му предаде щафетата…. Никога няма да те предадем или разочроваме! Обичаме те! Сбогом! Това написа дъщерята на Димитър Цонев – Десислава на стената на профила му във „Фейсбук“Стотици близки и приятели изказват съболезнованията си на семейството на известния тв водещ, който почина по-рано днес.

Премиерът Бойко Борисов също поднесе своите съболезнования.

„С прискърбие научих, че днес ни е напуснал големият български журналист Димитър Цонев. Поднесох съболезнования към съпругата му и семейството. Светла му памет!“

Припомняме, че топжурналистът бе приет на 14 август в реанимацията на Военномедицинска академия в тежко състояние, след като получи масивен инсулт.

Димитър Цонев водеше предаването „Още от деня“ по БНТ, а преди това беше водещ на „Лице в лице“ по bTV, заедно с Цветанка Ризова.

БНТ също излезе с жалейка по повод кончината на Митко Цонев. Ето какво гласи тя: „Днес почина нашият колега, обичаният телевизионен водещ Митко Цонев. От 14 август лекарите във ВМА се бореха за живота му след тежък инсулт./БЛИЦ

На 30 август Митко щеше да навърши 57 години.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук