Дъщерята на Трифон Иванов: Нямам ключ за апартамента му

0
1490

Галина Иванова – дъщерята на футболната легенда Трифон Иванов, сподели във Фейсбук профила си, че няма достъп до имуществото на баща си. Тя обвинява „онези“, без да споменава имена, но се подразбира, че става въпрос за приятелката на Иванов и майка й.

„Аз към днешна дата не разполагам нито със ключ за апартамента му, нито знам броя на дрехите му, не съм говорила с него какво „има“ и къде го съхранява !!! Имам ограничен достъп до всичко което не може да бъде изискано от институциите! Получих и предупреждение от адвоката, който представлява „съжителстващото лице с баща ми“ относно нещата които ви споделям!.

Всички онези, които са „разпечатали“ съдържанието на моя профил и възнамеряват по съдебен път да ме обвинят в каквото и да е „уронване“ на „престиж или име“…онези, на които за втори път им попречи шишето на малкия ми син на гроба на дядо му и счетоха за необходимо да премахнат отново само него …онези, които след смъртта му бързаха да прехвърлят и запазят емблематичния телефонен номер на баща ми само за тях…Онези, които веднага след това започнаха да звънят от него и да разказват какви златотърсачки сме докато ние още плачехме… Онези, които отказват да ме допуснат в апртамента на тати.

За вас говорят делата ви. Собствените ви дела, които никога няма да успеете да покриете нито в „имотите си“, нито в сейфовете на баща ми, нито във още по пазените си „складове“.“

Преди месец в своята фейсбук страница Галина съобщи, че апартаментът на баща ѝ е пуснат за продажба. Тя заяви, че по документи жилището вече не е на починалия на 13 февруари легендарен футболист, а принадлежи на майката на приятелката му. В друг пост Галина показва снимка на джипа на баща й, който все още е в движение след смъртта му, поред нея, управляван от приятелката му. /Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук