Евиният плаж в Бургас засенчва Маями

0
1111

Евиният плаж в Бургас ще засенчи световноизвестния Маями. Известната и като Атанасовска коса наша пясъчна ивица ще стане истински рай на лукса с много модерни заведения, дискотеки, детски кътове и лятно кино.

Поръчани са модерни чадъри и шезлонги от естествени продукти – бамбук, а допълнителните детайли като палми и удобните плажни алеи ще гарнират уникалната обстановка. Цените ще бъдат изключително приемливи за подобни условия – по 5 лева за шезлонг и чадър. 

Новият наемател на ивицата „ББ Къмпани” представи уникалния проект, чието изпълнение вече започна и ще се реализира в следващите 12 месеца.

Наемателят вече започна работа по проекта и предвижда за 12 месеца да превърне Евиния плаж в най-атрактивното място по родното Черноморие.

Проектът предвижда да има две заведения и морски ресторант с отлична кухня. През нощта те ще се превръщат в хитови плажни дискотеки. Наемателят се е погрижил да не притеснява никого и ще монтира изключително скъпа и надеждна шумоизолация.

На Евиния плаж ще има и безплатно лятно кино, а прожекциите ще започват всяка вечер от 18 до 21 часа.

На „Атанасовска коса” ще бъде монтиран изключително модерен воден атракцион, който е без аналог в България. Съоръжението ще достига до пет метра височина, ще е във водата и ще осигури много забавления за малки и големи. За сигурността им ще се грижи специален спасител. Предвидено е също така да се изгради детски кът и спортни игрища.

Проектът е вдъхновен от Френската ривиера и Маями, разказа управителят на „ББ Къмпани” Продан Нонов. Той планира тази година да бъде отворено първото заведение.

На „Атанасовска коса“ ще има и безплатна зона, която ще се поддържа на много високо ниво.

Ще бъде осигурена и зона за нудистите, които да плажуват в спокойна и уединена обстановка, обградени от палми и далеч от хорските очи.

Ще се направи и зона за достъп на инвалиди.

/“Флагман“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук