Евродепутатът Джамбазки съсипа Бъчварова: Оценката ми за работата й е 2 с пет релси!

0
1355

„Моята лична оценка за работата на министър Бъчварова по проблема битова престъпност е 2 с пет релси, за да може да си прави завойчета по тях“. Това заяви по време на пресконференция в Благоевград евродепутатът Ангел Джамбазки.

По думите му очевидно тя няма капацитет по темата, не я разбира и не може да организира нещата в повереното й ведомство.

„Това, което трябва да се направи е много елементарно, повтаряно от ВМРО от много, много години. Полицейско присъствие във всяко едно населено място. Установяване, задържане, респектиране на криминалния контингент“, обясни Джамбазки и допълни, че трябва да се потърси отговорност и от безотговорните съдии и прокурори, които постановяват парични глоби или условни присъди за рецидивистите.

Той припомни, че убиецът на студентката от Велико Търново, както и тези, които са нападнали възрастна жена в пловдивско село преди няколко дни и нападателят на възрастния мъж от тази сутрин са рецидивисти-представители на малцинствата.

„Системата за сигурност в държавата е на критичното си ниво във всички случаи. Полицията и разузнаването не работят. Този геноцид не може да продължава, защото населението ще започне да се самоотбранява и никой не може да го обвинява . Като няма съдия в съда, ще има линч за престъпниците“, заключи Джамбазки./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук