Евтаназията на добитък- план за обезлюдяване на градове и села! Къде са веганите? Къде са защитниците на животни?

0
7912

Евтаназията на добитък продължава и хората ридаят безутешно, въпреки че източникът на заразата все още не е категорично установен.

Полицаи барикадират части имоти и не допускат собствениците им в тях.

Днес трогателна снимка на възрастна жена обикаля социалните мрежи и предизвиква гневни коментари, а описанието към нея е на фотографът, който я е заснел:

„…баба Дора…от няколко дена плаче, не може да спре… и утре ще плаче…може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена. Това са децата ѝ…не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга…тази нощ за последно…утре ще бъдат евтанизирани…всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна…
Толкова болка, сълзи и мъка видях днес…най трудната ми снимка…баба Дора искаше да я снимам…плаках..“, пише Даниел Стефанов.

„Здрави животни евтаназират …мамицата ви долна ..опряхте до козичките и овцете на старите хора по селата в този регион. Изроди еврогейски…с измислени тестове. И едно време е имало болести по животните, но хора не са измирали, а сега избиват здрави животни превантивно. Не вярвайте на измислените тестове. Нарочно избиват всичко. Тук трябва да е опразнена територия по възможност без имоти и препитание, само консуматори плащащи високи данъци им трябват. Линч и Съд за ГЕРБ. Оставка!“, пише друг потребител.

Ние от БиНюз питаме: Къде са веганите, които така ожесточено протестират срещу убийството на животни? Отговорът: Евтаназията на животни е проект на Сорос, каквито всъщност са и въпросните вегани, които прибират немалка сума пари за нашумелите си напоследък прояви на „загриженост“. Хайде стига вече! Къде сте сега? Защо мълчите? С колко пари запушиха лакомите ви тревопасни усти?

Къде са защитниците на животни? Защо се правите на заспали?

Цялата грозна картинка около евтаназиите е целенасочена и се прави напълно съзнателно. Целта е да се унищожи поминъка на хората. Тези отрудени хорица, които си имат само това и разчитат на него да оцелеят.

В измислената ни псевдо държава са намерили начин с много труд и пот да изкарват прехраната си, но някой е решил, че те не заслужават да са живи и да съществуват. Поминъкът им ще бъде унищожен, а те ще бъдат принудени да напуснат България, продавайки имотите си на безценица.

Всички знаем, че в региона и не само бяха унищожени всички предприятия и няма друг начин да свържеш двата края.

Нарочно се пускат заразени животни през границата ни с Турция, така покрай тях ще бъдат избити и напълно здравите, като обезлюдените райони ще бъдат заселени с бежанци. Същите тези афганистанци, пакистанци и т.н., които нашият премиер услужливо ще настани.

Държавата е мащеха за българите. Какво доживяхме, драги сънародници? Да ни принуждават насила да напускаме страната си, за да заселят в нея чужди нам народи със съмнително потекло.

Как да помогнем и можем ли? Задайте си въпроса можем ли да избършем сълзите на горките хора?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук