ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПЕС! Брутален ужас в ДЕЙЛИ ПРЕС! Ето го изнасилвача на 16-годишен младеж от квартал „Надежда“ в София: Напих се и ми се прииска секс! (СНИМКИ НА ИЗРОДА)

0
189795
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

> Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

„Напих се и ми се прииска секс“, това е заявил пред репортер на „Дейли Прес“ Осман. Той е на 19 години от София. Живее с майка си, баща му е в затвора за убийство над възрастна жена.

Осман беше арестуван за изнасилване на 16-годишно момче от столичния квартал „Надежда“ №4, както съобщи „Дейли Прес“. В 23.00 часа на 6-ти Осман бил докаран в полицейското управление в София. Той се гаврил с младежа заедно със свои приятели между 18.00 и 20.00 часа в стара сграда на столично училище. Осман примамил момчето и го повел към един от големите паркове с още едно момче на 22 години.

Арестуваният е от влиятелен род и хората в „Надежда“ се опасяват, че случаят ще бъде потулен. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство. Работата по случая се ръководи от Софийска районна прокуратура, научи само и единствено „Дейли Прес“.

Момчето има множество разкъсвания и травми. То е в 8-ми клас и всеки ден пътувало с автобус 86 до училището в „Надежда“.

„Има образувано досъдебно производство по случая“, заяви пред „Дейли Прес“ изпълняващата функциите на прокурор на София Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвокупление с лице от мъжки пол, навършило 14 години дете.

„С определение на съда привлеченият като обвиняем и е изпратен за изследвания в психиатрично заведение“.

Каза още Делчева пред „Дейли Прес“. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.

ОЧАКВАЙТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС ПОДРОБНОСТИ! НА СНИМКИТЕ 19-ГОДИШНИЯ ИЗРОД:Снимка на Йордан Куката.Снимка на Йордан Куката.Снимка на Йордан Куката.Снимка на Йордан Куката.Снимка на Йордан Куката.Снимка на Йордан Куката.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук