ЕДИНСТВЕНО В DAILYPRESS-bg.com! „Тийнидолката“ EVA лъже „феновете“ си и не си плаща, когато й вършат работата!

(виж снимката под статията)

0
22157

Репортер: Нина АЛЕКСАНДРОВА, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

„Тийнсензацията“ EVA, която придоби популярност не толкова от кариерата си на певица, а като участничка в няколко уеб сериала, се оказа доста некоректна както към „феновете“ си, така и към човека, който й разви профила в Инстаграм, сигнализира читател днес на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Наскоро профилите на сладникавата деовйка в „Инстаграм“ бяха откраднати и това стана повод да се зашуми около детския й образ, начуи още агенция „Дейли Прес“.

Освен всички драми и рев, Ева бе уличена и в лъжа, което не се хареса на по-осъзнатите йи „фенове“. Малко след като откраднаха профилите й, тя качи поредица от видеа, в които „плаче“ за случилото се и твърди, че сама и без пари е постигнала всичко и ги е разработила.

Оказа се, че тя самата не помни скорошни събития или е изогдно да ги избягва. Преди време имаше момче на име Николай Иванов, което се грижеше за местата й в мрежата и ги разви доста, на което всички заедно станахме свидетели.

Ева качваше видеа, лайфове и снимки с него и всеки около нея знаеше, че той се грижи тя да бъде представена по най-добрия начин в интернет.

Но в един момент тя се лиши от компанията и услугите му. Тя не каза какво се е случило, нито пък той. Разбра се преди няколко дни, че не му е плащано цялото това старание, а той самия качи остри нападки, насочени към нея, разкривайки истината колко некоректна е тя (виж снимката под статията).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук