ЕДИНСТВЕНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Бащата на Адриан Златков потвърди пред репортер на ДЕЙЛИ ПРЕС, че синът му е отвлечен (СНИМКИ)

0
72637
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Бащата на изчезналия вчера 25-годишен Адриан Златков – Тони Златков, потвърди пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“, че синът му е отвлечен, но отказа повече коментар. 

„От къде ми имате номера“, пита гневно репортер на „Дейли Прес“ бащата, а след което започна да говори на висок тон и единствено добави пред „Дейли Прес“, че няма предположения за мотивите и кои са похитителите. Възможно е похитителите да са се свързали със семейството, но такава информация обикновено не се оповестява.

Издирването на момчето продължава и днес, научи още „Дейли Прес“.

Отвличане е една от основните версии, по която работи полицията – най-вероятно за отмъщение.

Колата, документите и телефонът на 25-годишния мъж бяха открити вчера сутринта на пътя за Герман, писа още вчера агенция „Дейли Прес“.

Открил ги е баща му Тони Златков, който е подал сигнал в полицията. Семейството се занимава с продажба и лизинг на луксозни коли, научи още „Дейли Прес“.

Снимка на Adrian Zlatkov Andrianov.Във фирмата „Софавто” работи и Адриан.

„Софавто” беше атакувана няколко пъти. Преди няколко месеца – април тази година, там имаше палежи, като щетите бяха за над 1 млн. евро което значи, че все пак има някой който не ги харесва.

Проверява се дали има връзка между палежите и отвличането на Адриан Златков, съобщи Би Ти Ви.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС КАКТО И СНИМКИ ОТ ФИРМА „СОФАВТО“ ДО МИНУТИ: 

Снимка на Adrian Zlatkov.Снимка: Адриан Златков – социални мрежиСнимка на Adrian Zlatkov.Снимка: Адриан Златков – социални мрежиСнимка на Adrian Zlatkov.Снимка: Адриан Златков – социални мрежи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук