Единствено и само в ДЕЙЛИ ПРЕС! КРАЙ! Паметникът пред НДК изчезна окончателно (СНИМКИ)

0
15135

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Снимки: Николай БЕЛАЛОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

Паметникът „1300 години България“ отиде в историята, премахването му приключи изцяло, предаде репортер на „Дейли Прес“.

Днес бяха демонтирани и бетонните структури на монумента. Предстои да се реши как ще бъде запълнено пространството на съборения паметник като част от парка на НДК.

В началото на другата седмица започва изготвянето на плановете за възстановяването на войнишкия мемориал на I и VI пехотен полк, чието място бе заето от „1300 години България“. 

„Да припомним вносителите на доклада в Столичен общински съвет за разрушаванe на Паметника „1300 години България“ и отмяна на решението за възстановяване на Мемориала на войниците от Първи и Шести полк, в Южния парк, зад НДК! Това са Малина Едрева-ГЕРБ, Орлин Иванов-ГЕРБ, Михаил Владов-ГЕРБ, Борислав Бориславов-РБ и Прошко Прошков-РБ, както и изпълнителя то и д-р Чобанов-ГЕРБ! Разбира се основните поръчители са Б.Борисов/ГЕРБ/ и Й.Фандъкова/ГЕРБ/! Принос за решението имат и всички съветници от ГЕРБ, РБ и ВМРО гласували въпросното решение! Те разбира се са убедени, че коренно се различават от вандалите, хуните, хунвейбините, талибаните или екстремистите от ИДИЛ, но всички те рушат това което не разбират“! Това коментира Николай Белалов в личния си профил в социалните мрежи.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ:Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.Снимка на Nikolai Belalov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук