ЕДИНСТВЕНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Почернената майка на 14-годишният Дейман Душев от Варна иска допълнително разследване за смъртта му (СНИМКИ)

0
3517
Почернената майка на 14-годишният Дейман Душев от Варна е поискала допълнителни процесуални-следствени действия, които да разкрият причините и обстоятелствата, довели до фаталния и нелеп край на момчето.

Това съобщи говорителят на Районна прокуратура във Варна Десислава Йотова, която е и наблюдаващ прокурор по делото пред репортер на агенция „Дейли прес“.

Припомняме, че на 2 април в 5 ч. сутринта тялото на непълнолетното момче бе открито пред блок на „Осми приморски полк“.

Самоубийството на 14-годишния Дейман Душев във Варна породи безброй съмнения и коментари в социалните мрежи.

ММА спортистът и отличник от езикова гимназия загина при мистериозни обстоятелства, след като скочи от 6 етаж на блока си, а негови съученици заляха социалните мрежи с различна информация.Резултат с изображение за Дейман Душев

Свързано изображениеЧаст от нея гласеше, че момчето е починало, след като му е била „подхвърлена силна дрога“, която го е подтикнала да действа така. Преди време от полицията в града заявиха, че няма мотив за убийство, писа „Скандалните Новини“. На този етап от Районна прокуратура във Варна не потвърдиха пред „Дейли прес“ дали при аутопсията на Дейман е констатирано наличието на наркотици.

„Мога да кажа само, че до момента не са установени други наранявания, които да са предхождащи смъртта на момчето. Всички са от падането“, обясни прокурор Йотова пред „Дейли прес“.

Резултат с изображение за 14-годишният Дейман ДушевТя допълни, че тече изключително сериозно разследване. На този етап няма повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител. Такова според НК се предвижда за лице, което склони или подтикне към самоубийство или опит за самоубийство друго лице, в резултат на което е последвало такова.

„До момента не са открити съпричастни лица, ако се установят такива ще се стигне до повдигане на обвинение“, каза още Десислава Йотова. Тя допълни пред „Дейли прес“, че делото тече в срок и по него все още има много работа.

ЕТО КАКВО СПОДЕЛИ ПРИЯТЕЛ НА МОМЧЕТО В ЛИЧНИЯ МУ ПРОФИЛ:

„40 дни без теб, братле… Замислих се върху преходността на нещата и на самите нас. На нашите тела, дрехи, вещи, увлечения, мечти, взаимоотношения… на нашия образ пред останалите хора… Едно е вечно, това е духа на човека.

Този дух, който единствен оцелява през вековете и се премества от личност в личност през вековете.

Ти си в тия неща в момента, няма кво да обяснявам, ти си над нашите дреболии и глупави разправии и скандали. Над нашите интриги и тревоги. Не ти е нито студено, нито жега, за пари и имоти няма да ти пука.

Да, един ден ще се срещнем, ще си кажем «Хей, здравей, всичко беше страхотно! Но все пак ние тук помним, че всичко е преходно, и че не винаги ще има утре.

Все някога ще дойде този момент, когато за нас това утре няма да го има. Рано или късно… нека гледаме по-висшите и стойностни неща – какви сме ние, какво носим в себе си, каква ни е душата – чиста или не.

Коли, къщи, смартфони, компютри и подобни идват и си отиват от нас… създаваме си нови приятелства, стари връзки приключват. Но това, което сме ние вътре в своите сърца – това е ценно, това е вечно. И е много по-важно от вещите и дрънкулките“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук