ЕКСКЛУЗИВНО! Бареков проговори за КТБ! Вижте какво каза евродепутатът!

1
6648

Вчера бях потърсен от журналист от Капитал по личния ми телефон във връзка с твърдения на някакъв прокурор, който ще ме призовава като свидетел по т.н. КТБ. Обясних му, че по темата не мога да съм му полезен, защото като свидетел съм разпитван преди почти три години и повече не съм се интересувал по въпроса. Пожелах му успех и му обясних, че съм в Източен Тимор на Мисия от Европарламента.

Това е част от написаното от евро депутатът Николай Бареков в личният му Файсбук профил. Коментарът му идва по повод телефонно обаждане във връзка със случя КТБ.

Ето какво още написа той!

Публикуваме без редакторска намеса:

Вчера бях потърсен от журналист от Капитал по личния ми телефон във връзка с твърдения на някакъв прокурор, който ще ме призовава като свидетел по т.н. КТБ. Обясних му, че по темата не мога да съм му полезен, защото като свидетел съм разпитван преди почти три години и повече не съм се интересувал по въпроса. Пожелах му успех и му обясних, че съм в Източен Тимор на Мисия от Европарламента.

Току-що чета какви глупости са написали Капитал на сайта си. Колкото Тимор Лесте( където се намирам) и Южен Тимур( както са написали) са едно и също нещо, толкова са и истините за мен в тяхната статия. Всичките си твърдения вестникът на подсъдимия Прокопиев и някакъв прокурор, който разбрах, че директно работи като пиар на Бойко Борисов и бил кацнал на Луната с дизелова ракета снощи, се базират на жалки клевети по мой адрес и по адрес на ББЦ на бившия съветник на първия Яне Янев. Още преди три години съм опровергал пред прокуратурата хвърчащите листа на Янето, с негов подпис и печат на РЗС между впрочем, с договори и документи за законните ми доходи от заплати и платени данъци. Нито съм взимал „бонуси“ от КТБ, нито някой ми е носил пари от там, както твърди Борисов и неговия пиар. Напротив, част от споменатите от прокурора – космонавт средства никога не бяха платени и понастоящем КТБ чрез ТВ7 продължава да дължи 7 милиона лева на фирмата-продуцент Ноу Фрейм на предаването ми, станало гражданско движение „България без цензура“, в което говорехте свободно срещу ограбилите ви политици от прехода, начело с Бойко Борисов. Срещу мен и близките ми бе извършена данъчна репресия от НАП по времето на Бойко Борисов – 2 епизод и не бе установено да имам незаконни доходи или неплатени данъци. Аз съм единственият чист политик, никога не съм бил във властта и бях смазан като политически проект от мафията и олигархията в България, начело с Бойко Борисов, подлогите му в парламента и съдебната система.

За мен не е изненада, нито пък за вас, че пиарите на Борисов от отдел КТБ (космонавти) на прокуратурата опитват да скрият зад широкия ми свидетелски гръб много други разпитвани политици по делото, като удобния за властта Каракачанов примерно, или тези десетки политици и политически проекти, които висяха с дни пред вратите на Цветан Василев и излизаха от там с широки усмивки и пълни джобове. Ако това е „коректност“, господа космонавти, това е вашата коректност към мафията, а не към истината, която не е и цел на вашия полет до Луната с дизелова ракета.

Ясна е играта и на Капитал, чиято цел е да прикрие и разпита на техния патрон Иво Прокопиев по същото дело. Хвърля се димка в лицето на хората с моите жалки заплати от ТВ 7 на фона на ограбените милиарди, което продължава и понастоящем, от КТБ. Аз съм встрани от процеса и не мога да бъда полезен, но желая успех на кацналите на Луната космонавти в търсенето на истината и успешно приземяване, което е по-важното в една космическа мисия.

Но с тази риторика и с тези метафори, явно някой подготвя публиката за пълен провал на делото и насочването му в грешна посока само с една цел – да се вдига пушилка до Луната, докато се заметат следите и приключи цялостното разграбване на 6 милиарда лева, които няма да отидат нито за пенсии, нито за любимите на Борисов и космонавсткия му екип магистрали.

Към моите симпатизанти и подкрепилите мен и моята партия преди три години се обръщам със следното:

Не се срамувам, че бях жестоко сломен от статуквото, когато му обявих война! Не се срамувайте и вие, че повярвахме в силата на Доброто. Ние само временно загубихме битката, но не и войната. Не се срамувам, че направихме, макар и за кратко, Тв 7 най-харесваната и гледана българска телевизия. След като ви показах истината за Костинбродската измама на ГЕРБ, Борисов ми обяви война и аз направих най-почтения избор. Напуснах телевизията и журналистиката и нагазих в блатото на политиката. Продължавам напред, много бит, но с вдигната глава, защото няма от какво да се срамувам. Всичко съм постигнал сам и винаги съм бил честен със съвестта си и с хората, вървели до мен.

1 коментар

  1. Бареков и ти трябва да лежиш в затвора заедно с Цветан Василев. Ако не бяха откраднатите милиони на Василев, които няла в медийната ти и политическата ти кариера щеше да си водещ в някоя треторазрядна телевизийка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук