ЕКСКЛУЗИВНО! Борисов за бежанците: Сега връщаме по 300 на ден, и без споразумение! Това са над 100 000 души на година, а за този успех ме наричат „пощенски гълъб“?! (ЦЯЛОТО ВИДЕО)

0
2000

Ще видим на изборите чия политика е важна за хората, закани се премиерът към опозицията

Много се изговори и какво ли не за посещението ми в Турция. Седнахме с Йълдъръм, от когото ми беше поканата, да се разберем за бежанците. Но и Ердоган заяви желание да се видим и ме посрещна с прегръдки, целувки, брат ме наричаше, в неговата вила. И какво стана – те коментират какви били знамената във вилата му… Гледах и срещата на Мартин Шулц какви са знамената, ама защо не кажат за това?

Защо не кажат за споразумението – това беше важното, защото и сега на ден по 200-300 бежанци връщаме, и без споразумение. Сметнете колко е това на седмица, на месец или на година – над 100 000 мигранти! Те правят жест и ги взимат, въпреки че нямаме споразумение. А после ме наричат „пощенски гълъб“ за този успех?!

Какво повече да се коментира за всичко, което се изписа и изговори“, каза премиерът. Той заяви, че само хората могат да оценят този успех и ще си проличи на изборите.

„Ако загубим тези избори, то трябва незабавно да попитаме хората кой иска да ги управлява и тогава ще се види дали работим по важните за хората проблеми”, заяви още Борисов.

И в момента разговорът на министър-председателя с младежи от ГЕРБ във Варна продължава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук