ЕКСКЛУЗИВНО ! България иска съдействието ни Интерпол за залавянето на бандитите, които подготвяли убийството на Пеевски!

0
1550

Разследващите в България ще влязат във връзка с Интерпол и партньорските си служби в Европа за залавянето на бандитите, които са подготвяли покушението срещу Делян Пеевски, научи ПИК.

Депутатът от ДПС е бил на мушката на чужденци, които са поискали да възложат мократа поръчка на българин. Както медията ни разкри първа, службите за сигурност са засекли сигнал за подготвяно убийство на политика. В продължение на седмици престъпниците са изучавали маршрута, по който се е движил Пеевски и местата, които е посещавал.

„Готвели са се да го ликвидират по почина на Златомир Иванов-Баретата, по когото бе стреляно на стъблите на Съдебната палата“, потвърди информацията ни главния секретар на МВР Георги Костов. Той припомни, че по идентичен начин бе извършен атентата срещу Дмитрий Минев – Димата Руснака преди повече от 10 години пред столичното заведение „Ъп стеърс“ на булевард „Витоша“.

Заради възникналата опасност за живота му на Пеевски е била назначена охрана от НСО. Това е станало след спешно заседание на ресорната комисия.

Очаквайте подробности!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук