ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте защо претрепали проф.Станчев! Оставя сляп!

0
1600

Две са хипотезите за побоя над проф.Станчев, шеф на Клиниката по ортопедия и травматология в Университетската болница „Света Анна“.

Професорът бил експерт по знакови дела, на които вероятно дал честната си оценка, което вбеси участниците в тях. Обществена тайна е, че много хора се спасяват покрай лекарските експертизи и оценки.

Другата вероятна хипотеза е, че преди седмица лекарят бил заплашван от свой колега, който много искал да работи в завежданата от него клиника, но професорът не го назначил.

Това са двете вероятни причини за побоя над проф.Стефан Станчев. Състоянието му към момента е тежко, съобщи ПР на болницата, в която е настанен лекарят. „Професорът е в медикаментозна кома, след проведените вчера операции. Това се прави с цел мозъкът да почине от стреса след побоя. Днес постепенно той ще бъде събуден и ще бъде направена оценка на неврологичния статус, и ще се пристъпи към неговото събуждане от комата.
Очаква се да бъде направена оценка на щетите, защото се вероятно ще има допълнително усложнение и в белите дробове. Чак тогава ще се установи как ще протече неговото възстановяване. Лошата новина е, че нараненото око ще бъде незрящо. Ще може да се практикува професията си, но изживяният психологически стрес е много тежък“, заяви Антон Луков, пише FRONT.

Припомняме, че шефът на ортопедията беше нападнат вчера сутринта докато разхождал кучето си пред своя дом в столичния квартал „Бели брези“. Неизвестни лица с маски му нанасят множество удари с твърд предмет. В резултат на побоя проф. Станчев е получил черепно-мозъчна травма, лицево-челюстна травма и травма на окото като има опасност от загуба на зрението.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук