Ексклузивно! Вижте каква е цената на едно ченге в политиката! Истината ще ви шашне!

0
1312

Едноседмичното мълчание на ДС активиста  Георги Марков  седмица накара много хора да се запитат дали не е минал на страната на Антон Тодоров и да готви обща съпротива с него.

Всички бяха единодушни, че най-после Марков е млъкнал, защото  е намесена дългата ръка на Борисов, който е бил просветен „свисше“, че като си отвори устата, ексдепутатът ми прави лоша услуга.

Но явно нито е имало просветление, нито кумова срама, а просто договорка за нова служба.

А службата съществува от векове и се нарича лакей и апологет!

Срещу съответното заплащане, разбира се. Защото адвокат безплатно не си отваря устата.

Никой човек с достойнство, чиято партия е била  изгонена позорно от политическия хоризонт и смачкана от ГЕРБ, няма да целува ръката, която му е отрязала главата. Но Марков го направи. Той явно не се интересува от партийни страсти, колкото и тъмносин да се изкарваше, че и репресиран, и започна така да хвали Борисов по Нова тв, че и водещите се изчервиха.

Органи за борба с престъпността има и те са  конституционно определени. Затова няма нужда да се правят нови, защото няма да има ефективност, каза уверено Марков. И нанесе удар на президента Радев, който е единственият политик,  твърдо решен да се справи с корупцията у нас.  Както и желанието на малцината честни хора във властта да се борят с престъпността. Защото без престъпност, печалба няма, офшорните сметки ще останат празни.

Бившият агент не пропусна и да похвали Вожда. Ама така, че най-върлите му фенове се стресираха.

Борисов е най-добрият ни управник! И най-уважаван от всички в Европа, каза уверено той.

Кого друг тачи повече Меркел? Когато той вдигна кръвно, Меркел всеки ден му се обаждаше по телефона, загрижена за състоянието му. Защото го цени и го обича. Щом го види и цъфва в усмивка до ушите.

Борисов е харизматичен. Привлича народната любов като магнит. Млади майки с по две деца, като го видят на някое събитие в провинцията, зарязват  децата и тичат да го прегърнат, да го докоснат. Натискат се да го пипнат под сакото, за да са  по-близо до него. За тях той е кумир!

Ех, Георги, ех, Марков!

Какво ти обеща Харзматичният, та се късаш да го хвалиш?

Защо се унижаваш и на каква цена?

Нали той разпиля синята идея, сините партии, реформаторския ти дух и заедно с тях  те нарита като куче, мятайки те направо в историята?

Колко струва честта на един човек у нас?

А на едно бивше ченге?

Или при теб това понятие като чест не съществува?

А ако съществува, се купува?

Срещу колко те купи „Шайката“?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук