Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Ася Капчикова: Криско спи с мъже, сексът с него беше пълна скръб!

0
1872

Рапърът Криско спи с мъже, твърди бившата му приятелка Ася Капчикова, дочу „Дейли Прес“.

Русокосата моделка втрещи феновете, тъй като за пръв път си позволи да издаде сексуалните наклонности на бившия си и допълни, че е запозната с още по-пикантни истории.

„Аз тези истории също съм ги чувала, знам и много по-пикантни неща, в последствие след това разбрах – след нашата раздяла. Но аз никой не мога да съдя , всеки както иска си живее живота. Като бяхме заедно сме правили секс, но след това съм чувала някакви истории, но по времето когато е бил с мен не мисля, че е бил с мъже“.

Без да се притеснява от неудобните въпроси задавани от Венета Райкова, Ася споделя, че сексът с Криско куцал правели го веднъж или два пъти седмично. Оправданията на рапъра били свързани с професионалните му ангажименти. Красавицата очаквала с нетърпение двамата да останат насаме, но в по-късен етап осъзнала,ч е сексуалният им живот е пълна скръб.

Още докато бяха гаджета тръгнаха слухове, че Кристиян е минал на другия бряг. Още през 2015-а се заговори, че бизнесмен е спонсорирал клиповете на рапъра срещу интимни ласки. Други припомнят, че по едно време Криско живееше с Миро, а двамата се оправдаваха, че само си делят наема. През септември 2015г., пък гръмна скандал, че изпълнителят е арестувам след гей оргия в хотел в Горна Оряховица. Явно моделката не е издържала на напрежението и е приключила връзката

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук