Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! БАРЕКОВ ПРИЗОВА: Президентът да свика спешно КСНС за касапницата по пътищата и убийствената корупция в сектор Транспорт! Да спасим #БОСИЯ!

0
10982

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

24-и ден Николай Колев-Босия гладува срещу корупцията в автомобилната администрация, отговорна според него за много загубени по пътищата животи. След размяната на писма между президента Радев и Босия, който буквално нахока държавния глава заради неадекватното поведение на президентската администрация, евродепутатът Николай Бареков призова Румен Радев да свика спешно заседание на КСНС по темата с проблемния сектор Транспорт. 

*Публикуваме без редакторска намеса.

„Темата, заради която Босия стачкува и умира е изключително болезнена за народа и много уязвителна за управляващите. Там е едно от най-слабите им звена заедно със золумите на т.н Патреоти и безхаберието на МВР. Учудваща е липсата на елементарен политически инстинкт сред съветниците на президента. Очаквам държавният глава не да пише писма, а да свика спешно КСНС заради касапницата по пътищата и убийствената корупция в сектор Транспорт и заради неизбежния пакет Макрон. БДЖ е труп. Прокуратурата отдавна души в целия сектор за какво ли не. Заплахата за националната ни сигурност е очевидна. Като член на ЕП съм безсилен да помогна, но като гражданин съм длъжен да сигнализирам президента да не се помайва, а да действа. Кредитът му на доверие не е неизчерпаем. Да спасим държавата ни, да спасим и съвестта си, да спасим #БОСИЯ.“

Ние, от екипът на БиНюз също сме притеснени за здравословното състояние на Босия и не по-малко разтревожени заради душевните терзания на този буден, беден гражданин. Босия е еманация на българския бутнарски дух, който от години насам е дълбоко заспал. Следваме тенденцията да гледаме на нещата повърхностно и хора като него ни връщат надеждата, че все още има останали българи от онези българи от време оно, които са познати на целия свят с непоколебимия си дух, сила и жажда за справедливост. Може би, ако по-голяма част от обществото беше като Босия, държавата ни нямаше да бъде в това окаяно състояние, статуквото щеше да е друго, а хрантутниците в Парламента едва ли биха си позволили каквито и да е своеволия и мародерства. Изгубим ли Босия, губим България! Звучи ви крайно? Съвсем не е. На пръсти се броят хората като този клет старец и е време да отворим очите си широко.

Убиваме се сами и нехаем. Гинем, заличаваме се. Погубваме животите си, а плачем на статистики. Молим господин Румен Радев да вземе спешни мерки, защото случаят на Босия съвсем не е маловажен! Драги господа управници, пренебрегнете ли него, пренебрегвате България и всички опечалени близки на жертвите по пътищата и не само. Очакваме от вас професионализъм и капка човешка състрадателност. Надяваме се такава да е останала у вас все още.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук