Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Ето я красивата Лили, по която Кирил е стрелял с газов пистолет в Свети Влас, няма куршуми в телата им

След като е стрелял срещу жена си, а после и в главата си, Кирил е паднал на земята, като е извадил нож, съобщи ексклузивно агенция "БургасИнфо"

0
18130

54-годишният Кирил Атанасов, който стреля с пистолет по бившата си жена Лили Б. в супермаркет „Ревю“ на ул. „Русалка“ 7 в Свети Влас, е бил с газово оръжие. Той в „Реанимация“ на УМБАЛ-Бургас, като има рана в дясното слепоочие, но няма проникване в черепно-мозъчната кухина, съобщи Информационна агенция „БургасИнфо“, видя Информационна агенция „Дейли Прес“ .

Той е в стабилно състояние, първоначално е бил в шок.

Бившата му съпруга е настанена в отделението по Уши, нос, гърло. И при двамата не се налагат операции, тъй като нямат куршуми, информира още агенция „БургасИнфо“. Бившето семейство Атанасови има син.

След като е стрелял срещу жена си, а после и в главата си, Кирил е паднал на земята, като е извадил нож. В търговския обект е имало хора, които успели трудно да го укротят.

Източник: „БургасИнфо“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук