ЕКСКЛУЗИВНО В ДЕЙЛИ ПРЕС: СЕКТА ТОЧИ ПАРИТЕ НА БЛАГО ГЕОРГИЕВ

0
1496

Благой Георгиев изповядва нетрадиционна религия, коментира се усилено в родния шоубизнес. 

Големият български футболист Благой Георгиев открай време шашка всички с влечението си към окултното. Той непрекъснато говори за Исус Христос, цялото му тяло е покрито с лика на Спасителя и ритнитопковецът продължава да си прави други подобни татуировки.

И макар до скоро да се смяташе, че Благо е прекалено набожен, сега се говори, че той е сектант. Доказателство за това твърдение е фактът, че Георгиев е започнал да посещава всякакви сектантски семинари в чужбина, разкриват негови приближени. Футболната ни звезда дори твърди, че има визуално сходство с Христос и затова си пуснал дълга коса – целта му е да подчертае приликата си.

„Нещо му стана на това момче. Постоянните му пътувания в чужбина са много съмнителни и негови близки приятели са ни казвали, че Благо посещава религиозни семинари“, издават от обкръжението на футболиста.

Всеизвестен факт е, че той рита за руския отбор „Терек“. А Русия е известна с множеството си пророци и ясновидци. Сектите там пък се множат ден след ден.

Необятната руска шир стана любимо място за посещение на Благо през последните години. Хора от най-тесния му кръг споделят, че това не било случайно. Освен това за вярващ Георгиев се държи много странно – пръскал много пари за въпросните пътувания, правел различни дарения за няколко руски фондации, а наскоро направил и завещание. „Някаква секта източва парите му, но той не дава и дума да му се каже. Сякаш е заслепен и не вижда какво се случва!”, вдигат ръце близки и приятели на Георгиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук