ЕКСКЛУЗИВНО В dailypress-bg.com! Азис в шок от камикадзе с автомат на Витоша – ето как певецът подкрепи вицепремиера Валери Симеонов (ПОДРОБНОСТИ + СНИМКА)

0
7527

Кралят на поп фолка Азис попадна в истински екшън, от който за щастие се измъкна невредим. Изпълнителят на „Мотел“ бе атакуван от камикадзе с автомат по време на обиколката му на Витоша с Ива Софиянска-Божкова и Мон Дьо.

Звездата бе първият гост-пътник в колата на новата им рубрика „Запей, България“, която стартира в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия от тази сутрин.

Компанията се разпя с „Мотел“, който за малко повече от два месеца вече има 25 милиона гледания в „ЮТюб“. Докато обясняваше на двамата водещи как е преминал последният му концерт в съседна Турция, Азис изпищя:

„Ох, някой ме стреля!“. Пишман-убиецът се оказа операторът на екипа, който от другата кола на Нова следеше звездния пасажер на Ива и Мон Дьо.

„Видях камерата и помислих, че някой е извадил автомат и иска да ме застреля. Абе, има хора всякакви“, заоправдава се за моментната си паника Васил.

Той толкова се вглъбил в интервюто, че тотално изключил за втората кола. „И пея ли, пея… И изведнъж някакъв, показал се до кръста през прозореца на колата, минава покрай нас без предупреждение с камера, аз в първия миг на автомат я оприличих… Приседна ми“, коментира ситуацията Азис пред ПИК.

След като се успокои, поп фолк кралят коментира и актуалната в последно време акция „Тишина“ на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг, като се изказа в негова подкрепа. Васко разказа, че в съседна Турция законът е изключително строг в това отношение.

Последният му концерт на турски плаж започнал в 8.30. „И в 10 без 3 минути всичко угасна, всичко умря… В Турция след 22 ч. не можеш дори на извидаш на висок глас на улицата. След 22 ч. хората си платиха още веднъж вход, за да влязат в съседната дискотека и концертът да продължи“, коментира Азис. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук