Ексклузивно в dailypress-bg.com! Ето я първата страстна целувка на Николета и Ники Михайлов! (СНИМКИ)

0
1558

Старата любов ръжда не хваща, а Ники Михайлов и Николета Лозанова са доказателството за това! След брака на плеймейтката с Валери Божинов и последвалата раздяла, както и след връзката на вратаря с фолк дивата Алисия, двамата отново се носят на крилете на любовта. Първото официално доказателство за подновената им връзка вече е факт!

Николета беше официалната дама на рождения ден на Николай Михайлов в сряда вечер, а първата им страстна целувка, на която без свян позират, потвърди: Заедно сме и се обичаме!

Националът навърши 29 години в сряда, а с организацията на партито му се зае Николета. До последно вратарят изобщо не е знаел кое е мястото, на което ще трябва да посрещне гостите си. Лозанова е избрала „Гранд хотел София“, а след вечерята празнуващите са се пренесли в „The 1 Exclusive“, където купонът е продължил до сутринта.

Припомняме, че двойката възобнови отношенията си в края на миналата година и посрещна 2017 г. на Малдивите. Известно време след това Царицата на провокациите Николета продължи да пали любопитството, като се пусна от банята в тузарския апартамент на вратаря в „Лозенец“. Последваха нови воаяжи до слънчеви дестинации, на доста от които Лозанова бе придружена от Николай. Той обаче всеки път стоеше зад кадър…

До сряда вечерта!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук