Ексклузивно! Ето я жената, напръскала с газов спрей NATO 13-месечно бебе в „Овча купел“

0
1590

Този опасен индивид тича въоръжен в прекрасното топло време между майки с деца, предупреждава потърпевш

Сагата с напръсканите с газов спрей млада майка и детенце продължава. Софиянец публикува във Фейсбук снимки на нападателката и обясни, че жертвите са най-близките му хора – майка му, съпругата и 13-месечната му дъщеричка.

Нападението става вчера около 18 часа в парка „Овча купел“.  По неизвестни засега причини 35-годишна жена е нападнала след грозна словесна схватка млада майка с малко дете. Нападателката извадила от чантата си газов спрей и напръскала майката и детето.

Ето какво споделя Мар То във Фейсбук: 

Този джогинг фрик е нападнал днес дъщеря ми (13-месечна и прохождаща все още), жена ми и майка и със сълзотворен спрей в парка! Парка в Овча купел – старата част в 17.55!!! Този опасен индивид тича въоръжен в прекрасното топло време между майки с деца!

БЛАГОДАРЯ на мъжете, който я бяха задържали и ми я бяха подготвили да я предам на полицията. Оказа се, че това не е първо подобно деяние от нея в района. От 112 реагираха светкавично и на 5-тата минута дойде бърза помощ и полиция. Всички са добре, но след 24 часа ще я пуснат и не знам …..ПАЗЕТЕ СЕ!

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук