ЕКСКЛУЗИВНО! Изгубена лична карта разплита двойната касапница в „Хаджи Димитър“! Майката на убиеца преборила рака преди да си отиде от мачете

0
2155

Изгубена и намерена лична карта повежда униформените към блок 51 на столичния квартал „Хаджи Димитър“, които тръгнали да върнат документа на притежателя – 28-годишният Кристиян Гочев. Влизайки в блока, полицаите усещат изключително силна миризма. Вътре в апартамента намират два трупа. По жертвите личат следи от прободни рани, от голям нож. Това са майката и дядото на Кристиян, от когото няма и следа.

Много спокойно и добро момче, казват съседи, но други посочват, че е блъскал по вратите посред нощ и дори звънели в полицията. Съседите знаели, че Кристиян Гочев има психически проблеми.

Майка му преборила рака преди месеци, но по-късно си отива от прободните рани от ръката на сина й. Съседи съжаляват много и за дядо му, за когото казват, че бил най-добрият човек.

Полицията издирва убиеца на двамата Кристиян, която е висок около 187 см, има татуировки, тип ръкав, до раменете и на двете ръце. Всеки, който го е видял може да сигнализира на 112.

И през нощта полицията е работила по контакти на Кристиян, за да се намери в каква посока би хванал. Установено е и какъв е автомобилът на дядо му, който липсва от паркинга. По данни на близки, той не би трябвало да е с автомобила.

Днес ще се извърши аутопсия на телата, за да се събират още доказателства. Кристиян е бил и наркозависим, и с психическо заболяване, съчетание от двете, каза пред БиТиВи шефът на столичната полиция старши комисар Младен Маринов.

Злоба и омраза показват раните на жертвите, както и това, че той е психически неуравновесен, допълни Маринов.

Снимка: Стефан Стефанов, Агенция ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук