Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! „ВИТОШКА“ ПЛАЧЕ! „Ай Ди“ клуб превърнал се в меката на гей „елита“ у нас, затвори врати за винаги след дълга служба (СНИМКИ)

0
143416
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес" София.

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

„Култовият“ клуб ID, превърнал се в меката на гейовете „елита“ у нас, затворил врати след дълга служба, научи първо „Дейли Прес“. Причината не е ясна, но новината „замрази“ редица физиономии, свикнали да се друсат в подземието на столичния булевард „Витоша“, разбра още „Дейли Прес“.

Според запознати това е „любимо“ място на редица „популярни“ българи, сред които „политици“, „музиканти“, „журналисти“ и известни със своята „известност“.

„Абе, откакто го няма ID Club по-добре ли ви е? Предполагам, че гей обществото вече не е разделено: хората излизат и се забавляват масово заедно, посещавате мега яки, зрелищни, тематични партита; срещате само непознати, невиждани досега, нацепени, надарени и красиви пичове и п*тки; слушате само готина, разнообразна и актуална музика; пиете евтин, висококачествен, марков алкохол за без пари и ви обслужват като VIP звезди… Нали така?!? Сбъдната мечта!“, пише Георги Анастасов в страницата на „Ай Ди“ клуб.

Читатели на „Дейли Прес“ разказват, че в нощното заведение имало таен коридор, по подобие на чуждестранните тематични дискотеки, в който клиентите могат да обладаят или да бъдат обладани от други.

Преди две години кепенците е хлопнала и тематичната сауна, която се намирала на метри от бара.

В нея почитателите на нестандартния секс го практикували, докато се потят.Снимка на Николай Николаев.Снимка на Viktor Piskuliyski.Снимка на Ivan Bashev.Снимка на Noureye Azazel.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук