ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Журналиста Тодор Стефанов: Аз съм криминален журналист, който не слага журналистиката в кутийки както го правят много колеги

0
91494

Журналиста Тодор Стефанов признава в телевизионен ефир, че не се чувства засегнат от критиките в някои медии, а и от меломани заради наскоро представената от него информация, че напуска България и отива в Германия. На добър час. Дано имаш късмет моето момче! Бог да е с теб!“, заявила топ журналистката Еми Мариянска на известния криминален журналсит.

„Аз съм криминален журналист, който не слага журналистиката в кутийки както правят много мой „колеги“. Не разделям хората на нации и кой какъв е. За мен е важно един човек да е добър, да има ценности, да има морал. Отказвам да се оправдавам и да влизам в подробности защо съм направил статии и на ддруг език. Това е пак част от моя бизнес и е нормално, че ще има и такива оценки“ – казва той в Signal.bg.

Звездата на Информационна агенция „Скандалните Новини“ подчертава, че като професионалист се стреми да показва на читателите своята гледна точка.

„С годините съм разбрал, че човек не може да бъде харесван от всички, не може да бъде обичан от всички. Аз правя това, което чувствам и мен ме кара да се чувствам удовлетворен“ – обяснява той.

„Аз нямам толкова контакти с други държави. За мен е важно да имам едни интелигентни, колегиални отношения и уважение, което е много важно. Такъв тип човек съм, че не обичам да допускам много хора до себе си. Обикновено изглеждам пред камерата много силен и властен младеж (смее се), но дълбоко в себе си съм много раним човек“ – подчертава той.

Тодор Стефанов стана голяма звезда в България и е издухал по популярност много известни журналисти на българския пазар след като през 2012 година,. направи сайта – Информационна агенция „Скандалните Новини“ който само за месеци стана топ хит в социалните мрежи.

Статиите направили истински фурор и милиони гледания, а българските сайтове не спирали да пишат за красавеца, пише още „Сигнал.bg“.Снимка на Тодор Стефанов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук