Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Корнелия Нинова категорична: Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а на системата (ОБНОВЕНА)

„Не се стъписвайте пред имена и групировки“, каза Нинова

0
13106
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / Тодор СТЕФАНОВ

Не предлагаме алтерантива на ГЕРБ, а алтернатива на системата. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на Националното съвещание на партията в НДК, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

По думите на Нинова тази система ни убива, както са казали майките на деца с увреждания и тя не може да бъде кърпена повече.

По думите й тази система е създадена в годините на прехода, за което всички партии имат принос. „Днес не се обръщаме към политическите си опоненти. Днес ние се обръщаме към народа си. Можем ли да събудим и обединим националната си енергия, да сложим край на прехода и да очертаем хоризонт, друг път за развитие на България. Имаме ли сили да се освободим от разделението от миналото – българи срещу българи и да се обединим българи за бъдещето“, попита Нинова.

Тя посочи, че БСП не претендира, че са най-умните, всезнаещи и единствени. „Днес се обръщаме към всеки наш сънародник. Чуйте идеите ни. Ако имате желание, по Иван-Вазовски, който с каквито сили и компетенции разполага, да се включи в този процес. Някои от идеите ни ще бъдат оспорвани и нека да бъде така. Някои ще ядосат определени кръгове и интереси. Ще има съпротива. Предупреждаваха ни за това. През цялото време казвах на екипите, които работеха: „Не се стъписвайте пред имена и групировки“, каза Нинова.

Тя посочи, че им е казала да мислят за интереса на българина и за суверенитета на България.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

Репортер на място:

Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“ / Тодор СТЕФАНОВ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук