Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Шок и ужас на международен път (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

0
7935
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес"/Рени Георгиева

Репортер: Рени ГРИГОРОВА, ДЕЙЛИ ПРЕС

Днес понеделнишки, затъмнено слънце и тинтиримири, ама не съвсем! Аз каталясала, че излязох почти по обяд и се прибрах преди един час! Имах си мои работи, но едва не попаднах и под гумите на един камион!

Е жива съм, силно уплашена и едва стигнала до къщи! Радомир е на международен път! За да пресека на другия тротоар се налага да прекося това шосе! Аз ходя бавно, а подлези има, но са неизползваеми! Средствата за тях са усвоени отдавна, но тия съоръжения са обществени бардаци и тоалетни, не и подлези!

Та както обикновено тръгвам на прибежки да пресичам и с оглушителен клаксон към мен стигнала почти до другия тротоар се изнася мълниеносно един камион със скрап! Съответно бях на милиметри!

Тоя, дето караше поне със сто в населено място само отминавайки ме се протегна през страничното стъкло и видял, че съм на тротоара ни жива ни умряла кресна: П*тко да тъ лежим ли сакаш ма! А ма-то беше ехо,  защото нито намали, нито спря! Поотупах се, пих си хапчето и продължих! На връщане се опитах да ползвам подлез, не ми се отдаде и се принудих да търся най-близката пешеходна пътека да премина!

Еле случи се,че имаше и хора,та поне ми беше по-спокойно! Ето това е Радомир, град на 40 километра от столицата и място на международен път!

Тъжно и по гербаджийски!

А на снимките са подлезите! За сметка на подлези и инфраструктура се правят козметични ремонти! Знайно е, че от началото на мандата на Пламен Алексиев кмет на Радомир, който вече е кмет за втори път нещата не са се подобрили! Срадствата по еврофондовете не се разходват по предназначение, а общинските търгове намирисват! Следва продължение!

P.S. Това е за подлезите, ще има и други пикантерии, пускам ти и снимки и една на кмета убавец!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук