Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Остава в ареста майката от „Люлин“, държала децата си под ключ (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

0
11060

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Софийски градски съд 

Майката на трите деца, държани в изолация, която е обвинена за убийството на баща си в „Люлин“, остава в ареста. Това реши Софийски градски съд, след искането на Мария Велева за замяна на мярката „задържане под стража” с по-лека,предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Обвинения са повдигнати и на съпруга на Мария Свилен Велев, който е направил пълни самопризнания, че сам е убил Стефан Янев и жена му дори не е знаела за престъплението.

На 21 февруари 86-годишният Стефан Янев беше намерен убит в апартамент в столичния квартал „Люлин”. Седмица преди това мъжът разкри в телевизионен репортаж, че трите му внучки са държани заключени в една стая в продължение на години от собствените си родители. Тялото на Янев беше открито на общ балкон в близост до апартамента, в който живее дъщеря му Мария Велева, заедно със съпруга си Свилен Велев и момичетата им – на 13, 14 и 19 години. При разследването стана ясно, че трите тийнейджърки никога не са ходили на училище, а Мария системно е пребивала баща си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук