Ексклузивно и само в ДЕЙЛИ ПРЕС! Роми нападнаха и пребиха с нечувана жестокост дете в двора на 15 СУ „Адам Мицкевич“ в столичния кв. „Надежда“ (ОБНОВЕНА)

0
17728

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ/“НАДЕЖДА“

Къде е законът? Къде е държавата?

Момче на 16 години е било пребито брутално от роми в столичния квартал „Надежда“, научи първо „Дейли Прес“. Това разкрива пред медията ни близка на семейството, която ни изпрати и снимка на момчето. По думите й нападателите сами си търсели повод за побоя и са проявили нечувана жестокост.

„Това се е случило вчера на едно 16-годишно дете, пребито брутално от трима „интегрирани“ и „социално слаби“ цигани! Побоят станал в двора на скандално известното училище в „Надежда“, 15 СУ „Адам Мицкевич“ срещу магазина. Детето е син на моя приятелка, но можеше да е моето или вашето… Детето се прибирало от училище и не е искало да разговаря с тях, просто ги е подминало, без да отговаря на въпросите им! Къде е законът? Къде е държавата?, казва тя в писмо до редакцията на „Дейли Прес“. „Какво стана с обещанията на политиците? Кога ще спре гаврата с децата ни? Това е дете на 16 години!“, гневна е жената.
Резултат с изображение за 15 соу

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук