ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Световната здравна организация разобличи вицепрмиера Валери Симеонов!

По всичко личи, че имаме вицепремиер който незабавно трябва да подаде оставката си, тъй като откровенно работи срещу интересите на българския народ

0
7793

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ 

Политическите лъжи на партийката НФСБ и нейния лидер Валери Симеонов нямат край. Съвсем наскоро вицето Симеонов и партийката страшно се „заинтересува“ от зависимостите на българския народ и решиха да забраняват рекламите на лотарийните игри, научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“. 

Партийците от НФСБ-то и техния вожд без никакъв свян намесиха и Световната здравна организация като цитираха някакво проучване, което така и не показаха, че хазарта водел до зависимост, която била болестно състояние.

Това болестно състояние от хазарта водело и до бедност, защото хората си давали парите за талончета, които да търкат!

Същите партийци и подчинени на Валери Симеонов странно защо пропускат едно световно признато и популяризирано изследване на същата тази Световна здравна организащия (СЗО) за тютюнопушенето. Да, да, тютюнопушенето,  което уж загрижения за народа вицепрмиер иска отново да бъде разрешено на обществени места. „Тютюнопушенето убива повече от 7 милиона души всяка година и струва на домакинствата и  правителствата в глобален план над 1.4 трлн. долара от разходи за здравеопазване и загуба  на производителност.“ Тези данни публикува Световната здравна организация през 2017 по повод  световния деен без тютюнев дим 31 май.

„Тютюнът заплашва всички ни“, казва генералният директор  на Световната здравна организация д-р Маргарет Чан.

„Тютюнът увеличава бедността, намалява  ефективността на икономиките, става причина за лош хранителен избор на домакинствата и замърсява въздуха.“

По всичко личи, че имаме вицепремиер който незабавно трябва да подаде оставката си, тъй като откровенно работи срещу интересите на българския народ.

Нещо повече с неадекватните си законодателни инициативи Симеонов откровенно тласка населението на България към бедност и влошаване на здравето му. Факт, който е очевиден за всички, но не и за Симеонов, който дори търси подкрепа от заклет пушач като лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Дали Нинова ще допусне да падне на неговото ниско ниво предстои да видим? Антибългарското поведение на Симеонов напрактика бе разконспирирано от СЗО и неговия мерак да връща тютюнопушенето на  обществени места и вероятно прибирането на тлъст стимул от заинтересовани бизнесмени!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук